Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade mormor som var på

besök från andra sidan...




Din närvaro

Idag kände jag din närvaro.

Luften vibrerade.

Ljus och kärlek uppfyllde  mig.

Du klappade försiktigt på min arm.

Jag kände fullkomlig lycka.

Ja, jag kände din närvaro.

Du tröstade mig som förr,

med dina försiktiga händer.

Du kramade mig så ömt

och försiktigt.

Ja, idag kände jag din närvaro.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-06 13:08



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
Vacer dikt, de vi älskar är med oss även efter döden..
2011-01-06

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-01-06

  Mangal VIP
Mormor... Fina älskade mormor. Så vackert. Fin hyllning!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP