Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttkort

 

så lätt väger lycka mot ett utlandssamtal

och nu försvinner du från mig


vad lönar det att sörja ett beslut utan val

vad lönar det att önska 


c´est la folie de l´amour

och jag klandrar dig




Fri vers av Elin S
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-12-11 22:29



Bookmark and Share


  jimi
je l'adore, je me sens perdu..
2006-01-01

  Propella
Elin; du briljerar. Jag avundas dig så jag blir oklädsamt grön :-)
2005-12-16

    Emma_med_t
KŠnner fullstŠndigt igen mig i den hŠr.. "ett beslut utan val", men ŠndŒ "jag klandrar dig"..
Usch vad jobbigt fšr dig om du skriver om ngt som hŠndre just nu..
Vad kan man sŠga.. kŠrleken gŒr sin egna vŠg.
-kram emma-
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S