Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja,alla är vi barn inuti.

Ja, alla är vi barn inuti.

För när vi älskar,

blir vi barn igen.

Alla vill vi leka och ha skoj.

Alla vill vi älska och älskas.

Ja, alla vill vi vara älskade.

Alla vill vi leka med vänner.

Alla vill vi resa och upptäcka nya platser.

Ja, det är kärleken, som gör detta möjligt för oss.

För när vi älskar, blir vi barn på nytt.

Då ser vi världen, med nya ögon.

Då älskar vi människor, vi möter.

Då ler vi mot världen.

Då strålar vi, av kärlekens ljus.

Ja,då älskar vi allt, vi ser, hör och gör.... 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-07 00:10



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
Man blir vuxen när man slutar lek jag har aldrig slutat leka så jag är väll fortfarande ett barn hihi..
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP