Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är heligt

Det är heligt. 

Det är heligt för mig.

Att känna dina innersta tankar.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-07 20:42



Bookmark and Share


  Anna*
Ååååå, så underbar! Applåderar och bokmärker
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP