Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O

3 molekyler.

 

 

 

Treenigheten.

 

 

 

I dig började,

 

 

 

 livet på jorden.

 

 

 

Släcker min törst.

 

 

 

Ditt ljud,

 

 

 

stillar mitt inre.

 

 

 

Renar min kropp.

 

 

 

Tvättar mitt hus.

 

 

 

Ger liv.

 

 

 

Tar liv.

 

 

 

Skapar samhällen.

 

 

 

Färdväg.

 

 

 

Livsrum.

 

 

 

Sprider smittsamma sjukdomar.

 

 

 

Botar sjuka.

 

 

 

Byggsten i min kropp.

 

 

 

snö,

 

 

 

is,

 

 

 

vatten.

 

 

 

Renar vår jord.

 

 

 

Utan dig fanns intet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-09 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant..det bästa som finns !
2011-09-25

  Seglaren
Lite långt, men trevligt om vatten.
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP