Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinteranden

Vinteranden,

sveper sitt täcke över oss.

Vi lever i glömskan.

Inne brinner brasan varm.

Gömmer själar,

i hem.

Livet stannar.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-09 18:57



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Livet stannar upp i några månader i väntan på våren
Den efterlängtade våren
:)

Kramar!

Ken
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP