Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag upplever att tiden går fortare för varje år..

För varje år som går är vi ett steg närmare döden..




Timglas

 

 

Tidens tand är obarmhärtig.

Längtar efter dig.

För var rynka.

Förlorat liv.

Kärlek.

Timglas

Sand rinner.

Sand rinner fort.

Min tid är snart ute.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP