Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK BRINNER

 

          ELD                     ELD                           ELD

      ELD ELD              ELD ELD                ELD ELD

  ELD ELD ELD      ELD ELD ELD      ELD ELD ELD

       ELD ELD               ELD ELD                 ELD ELD

           ELD                        ELD                          ELD

KÄRLEK BRINNER I MIG KÄRLEK BRINNER I MIG




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 22:20



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
häftigt, känner hettan!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP