Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill känna dig lugn...

 

:)




Slut dina ögon

Slut dina ögon.

Andas in djupt genom näsan,andas ut djupt genom munnen.

Andas in djupt genom näsan, andas ut djupt genom munnen.

Andas in djupt genom näsan, andas ut djupt genom munnen.

Tänk dig att dina fötter förankras i marken.

Slappna av.

Känn hur det pirrar i din kropp.

Tänk dig att du omsluts av ett ljus.

Känn hur det pirrar.

Ljuset är vitt och guldfärgat.

Ljuset är lila och grönt.

Ljuset ger dig lugn och ro.

Det beskyddar dig.

Tänk dig att du flyger ut ur din kropp. 

Du ser stjärnhimmelen.

Det är underbart.

Du flyger så lätt.

Du ser en kär vän som viskar till dig.

Ni ler mot varandra.

Din vän berättar för dig,

 vad du ska göra för att må bra.

Du känner dig lugn och glad.

Du känner ett lyckorus.

Du blir varm i hela kroppen.

Du känner dig glad och lycklig.

Du stannar där en stund och bara njuter.

När du känner dig klar så, tackar du din vän.

Du vinkar farväl till din vän.

Du  svävar ner i din kropp igen.

Du känner dig lugn och harmonisk.

Nu är du tillbaka i din kropp.

Du är lugn och avslappnad.

Nu kan du öppna dina ögon igen.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-11 00:16



Bookmark and Share


  objekt3
Vilken färg är du idag?
2011-01-11

  Johan Bergstjärna VIP
Nu blev jag lugnare... tack : )
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP