Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV

 

Älskade.

Grip tag i mig.

Skaka liv i mig.

Få mig känna.

Liv.

    L  

      I    

   V




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 06:57



Bookmark and Share


  Anna*
Läcker disposition med en önskan om att få känna fullt ut! ♥
2011-01-11

  Svartsilver
En känsla å en önskan som jag så väl känner igen.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP