Men du, ett finger pekar framåt och tre bakåt.......

Dina ord säger mer om dig, än om mig...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du, ett finger pekar framåt och tre bakåt.......

Dina ord säger mer om dig, än om mig...




En ständig process...

 

Just när jag har insett,

att även jag är värdefull,

talar du om för mig,

 att jag är värdelös.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP