Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Du kan hata mig.

Du kan hata min kropp.

Men, du kan inte döda min själ.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 19:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nä, jag tänker inte göra något av dessa två och allra minst försöka döda din själ
eftersom du är allt för vacker för det
:)

Kram

Ken
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP