Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tatuerat ditt namn 2

 

Jag har tatuerat ditt namn,

 

 

 i min själ.

 

 

Ja, det har etsat sig fast.

 

 

Det har gömt sig.

 

 

Förevigt.

 

 

Inuti mig.

 

 

Och jag har inte glömt,

 

 

att jag andades,

 

 

din kärleks,

 

 

 heta andedräkt.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 20:24



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker hittar ej vilken sida
2011-09-26

    ej medlem längre
så vackert
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP