Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rista.

Rista.

 

 

Skrapa.

 

 

Vifta.

 

 

Klös.

 

 

Jag är inte,

 

 

 din...

 

 

Du är inte,

 

 

 min...

 

 

Ord som bränner.

 

 

Bränner.

 

 

BRÄNNER. 

 

 

Bränner hål i min själ.

 

 

Hål i min själ.

 

 

Själ.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP