Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!




Du ispirerar mig.

 

Du inspirerar mig.

 

 

Med dina ord.

 

 

Du ristar ord i min själ.

 

 

Du ger mig kraft att skapa.

 

 

Skapa ord till meningar.

 

 

Meningar av betydelse.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-12 05:51



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat. // AA
2011-01-15

  Anna*
Härligt när den källan finns att ösa ur! Du inspirerar många =0)
2011-01-12

  peter markurth
bra
2011-01-12

  PPQ
vilken kärleksfull och vacker text
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP