Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu känner jag mig så trött....




Tom

Orkar inte skriva idag.

 

Hjärnan är tom.

 

Jag är tom.

 

Bara tom.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 16:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tack Ken!
Du är så snäll! :)
Kram
2011-01-12

    Ken Cassel
Nina, det är bara att öppna ditt sinne och låta intrycken flöda
Kanske det hjälper om du sätter på en bra platta
En bra musik Cd

Kram på dig!

Ken
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP