Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min spegelbild...




JAG OCH DU

 

GIM RAKSLÄ UD HCO GID RAKSLÄ GAJ.

GIM RAKSLÄ UD HCO GID RAKSLÄ GAJ.

GIM RAKSLÄ UD HCO GID RAKSLÄ GAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAG ÄLSKAR DIG OCH DU ÄLSKAR MIG.

JAG ÄLSKAR DIG OCH DU ÄLSKAR MIG.

JAG ÄLSKAR DIG OCH DU ÄLSKAR MIG.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-12 17:46



Bookmark and Share


  TT
...fyndigt...ger lite sådär bubblande glädje att läsa...gillar! Mycket!!!
2011-01-13

  thyra
Kul ide!
2011-01-12

  Peter Olausson VIP
blev som en trollformel - SATOR AREPO du vet. Och riktigt vackert baklänges också.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP