Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läsa dina dikter

 

Att läsa dina dikter.

  

Känns som att färdas på en motorcykel,

i den ljumma sommarvinden.

 

Känns som att höra den vackraste melodin, 

världen någonsin skådat. 

 

Känns som att bada naken med dig,

 i en blå lagun.

 

Känns som att ligga på en divan,

med en paraplydrink i handen.

 

Känns som att vila,

 i nattens stjärnhimmel.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-13 20:29



Bookmark and Share


  TT
...motorcykel i sommarvind är inte helt fel...känner känslan och längar dit...får en positiv kick av dina dikter...må-bra-poesi...gillar!!!
2011-01-14

    ej medlem längre
Mmm, fint formulerat..
Tänker genast på poeten
som får mig att känna på samma sätt.
Tack..
2011-01-14

  arja savela
Helt underbar; tyckte mycket om känslan
2011-01-13

  Svartsilver
härlig text!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP