Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du det lyser igenom

Du.

Det lyser igenom.

Det som finns där bakom.

Bakom masken, som du bär.

Du bär den med stolthet,din mask.

Du visar glädje.

Du visar lycka.

Men i dina ord, kan jag läsa din sorg.

Sorg över att andra ser.

Ja, de ser vad som döljs.

Döljs, bakom din mask.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-14 16:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tack för era fantastiska kommentarer.
De värmer min själ :)
2011-01-14

  M.A.J.R
Fullkomligt Fantastiskt !! ^^
2011-01-14

    ej medlem längre
underbar. enough said
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP