Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anam cara

Anam cara.

 

Våra själar sammansmälter.

Vi älskar,

som vi är.

Jag och du,

i kärlek.

Vi är hemma i varandra.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-14 19:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
väljer att stanna i denna
för att uttala anam cara, klangen i detta är så vackert
har vandrat genom med dina bilder
jag gör det ofta ty du skriver skönhetens liv
det är gott att andas dina ord

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP