Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om att våga ..




Den rätta

 

Kärlek.

Anam cara.

För att finna kärleken i ditt liv.

Måste du känna, när den knackar på din dörr.

Måste du, öppna din dörr och släppa in den i ditt liv.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP