Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymornad

Solguldet mornar
vintertrött syn

fattig på ork
själen ler i mjugg

morgondagen
har landat




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-19 11:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart bra!:)
2011-02-25

    ej medlem längre
en skön text med stort hopp!
2011-01-19

  © anakreon VIP
Igenkänningsfaktor:
5 av 5.
Calle
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP