Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Älskade.

Min älskade.

Du kysser,

fotspåren där jag går.

Du insuper lukten, av mig.

Håller mina händer,

 när vi går.

Jag minns din lukt.

Jag minns din kärlek,

så starkt, att mitt hjärta brinner.

Brinner av dina heta andetag.

När vi älskar håller du i mina händer.

Vi bildar en helhet du och jag.

Vi brinner tillsammans i evig tid.

I kärlekens låga, när en ny  tid tar vid.

I kärleken mötte jag dig, inuti mig.

Du älskar mig så passionerat,

 att glöden bränner där du sätter dina spår.

Min kärlek till dig är, starkare än starkast.

Varmare än varmast. 

Hetare än hetast.

Min kärlek till dig brinner i evig tid.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-24 21:43



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fin kärlekspoesi! Man känner så mycket mellan raderna... : ) Härligt!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP