Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens spegel

Styrka föds

rädsla besegras

hat och förakt slås bort.


Tiden ger mod

hjärtat ler

läks sakta

vemod övertar då minnen kommer.


Läser

lyssnar

skrattar

gråter



Håll om mig, ge mig tröst

Axeln räcker, men en kram

känns mjukt.

Torka mina tårar då stenar plockas bort.



Läker

växer

fångas

öppnas

vågar

skrattar


Jag öppnar mina ögon,

ser solen

hjärtat talar

munnen ler

ögonen glittrar

Mina armar får mig att flyga.


Se

Styrka

Ork

Vinst

Kärlek

Glädje

Hopp

Jag





Fri vers av Filosofen2
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 14:53



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt livsbejakande! Applåder
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2