Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ögonblick

Det finns ögonblick
jag önskade jag inte fanns
till

tomheten kräver
fullheten skaver
i

ur
av


den perfekta
känner inget
med




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 11:59



Bookmark and Share


  Vind
...våra mänskliga paradoxer
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP