Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst


Den dag jag får röra dig
kommer jag hem
Den dag våra ögon möts
kommer jag hem

den natt du är det sista jag ser
är jag hemma
den natt vi sover intill
är jag hemma
den morgon du är det första jag ser
är jag hemma

när du är min
är min själ hemma
när jag är din
är mitt hjärta hemma

idag
är min själ ensam
idag
mitt hjärta ensamt
idag
är jag hemlös
trots tak över huvudet

längtar till min hemkomst




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-02 21:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Så ensam, känner sorgen i texten och längtan..
2011-02-03

  Mow Dean VIP
Det bästa jag läst på länge.
Så bra.
Du är bra!
2011-02-03

  M.A.J.R
Rent bra skrivet ! kan läsa denna flera gånger =)
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP