Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig kyssa bort dina tårar


Du gråter
jag vet inte varför
du gråter tyst
utom räckhåll
mina händer vill nå dig
stryka din kind
visa dig att du inte är så ensam

mina armar vill hålla om dig
trösta dig
ge dig närvaron
det du hungrar efter
att bara få vara
trygg
utan krav

mina läppar
dricka bort dina salta tårar
befria din blick
låta dig få
se framåt
slippa skymmas av ett förflutet som vill förblinda dig

låt mig kyssa bort dina tårar
befria din blick
dela dina sorgsna ögonblick

med hopp att få senare dela din glädje
ge dig glädje
se dina ögon le
se din framtid blomma
kanske är jag pinsam
kanske pretentiös
men mest av allt
jag står för det jag säger
och är
nu och här




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-09 19:31



Bookmark and Share


  Filosofen2
Så djup och så vacker...
2011-02-10

  Sofhia Wirström
fin dikt, förmedlar kärlek.
2011-02-09

  Stina Jonsson
Otroligt vackert!
2011-02-09

    ej medlem längre
Väldigt vacker och kärleksfull text!
*applåderar*
2011-02-09

  La Magnólia VIP
Så mycket ömhet, kärlek och värme .. så mycket omtanke och osjälviskhet .. skrivet på ett mjukt och starkt berörande sätt ... Bokmärks ..
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP