Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från början en kommentar till min fina vän Ari Viklunds text.

Läs gärna hans texter.  Han är så vis :)




Rättvisa

Rättvisa är det som är

och känns rätt i hjärtat.

 
Man känner när något är rätt.

 
Ja, det känns i hjärtat!

Det känns lätt och ljust.

Annars moler det och gnager i en.

Rätt + vis     

Den som  är vis vet när något är rätt,   rättvist !  

:)

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-18 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP