Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pallhöjd

Ödmjukt tävlar du om första plats
pallen längst upp intar självklart du
alltid redo framhålla din anspråkslöshet
du som vet allt om allt

Kroppsspråket avslöjar
när munnen tiger
nedslagna ögon
spyr ut ditt förakt

En flyende sekund
ser jag din gestalt
smällfet av dygd
före fallet




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 15:29



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra.
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP