Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omplantering

Lyft upp mig
släng gammal jord
nyp bort det vissna
ge mig friskt vatten
i ny kruka

sätt mig på ny bräda
öppen för ljuset
strilande från ovan




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 17:42



Bookmark and Share


  aol
måste bokmärka
2011-04-08

  aol
vackert önskar samma, ler tack vännen för en fin skrift
2011-04-08

  Carola Zettergren
Tänk om det vore så enkelt!!!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP