Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln fick bli en hyllning till uffe <3


vargmåne

berätta en saga
en som är sann
om drömmarna
som försvann

bannlys mitt ljus
där världen brann
spelet
jag aldrig vann

fängsla min vrede
fängsla mitt mod
skriv min vilja
i blod

fagrare måne
i midsommarnatt
är månen
som färgades svart




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 01:51



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Hade jag kunnat busvissla så hade jag gjort det nu!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|