Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Livet för vår överlevnad\" (Reviderad)


TILLIT


Tillit har jag känt först nu
tillit till livet
tillit till det hela
tillit till alltet
tillit till de kära
till allting.

Just att känna tillit
är något av det största
vi kan känna till,
just att enbart känna tillit till.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-12-15 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors