Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De grymmaste orden?

De grymmaste orden.

 

Jag älskar dig inte längre.

 

Kan även vara de skönaste orden.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-04 19:09



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
..ja det kan ju vara en befrielse ibland..väl skriftat..ger lite att fundera på
2011-04-05

  Johan Bergstjärna VIP
Om man verkligen älskar någon, så varar det för evigt...
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP