Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

 

du hatade att fylla fyrtio

fuck, du har tur om du överlever sextio

när du älskar med sju komma fem och herr ågren

dagarna i ända

 

och jag kanske upprepar mig

men mitt klaraste minne av dig är gula skåpluckor 

stark etyldoft och Jethro Tull på vinyl

- loud as hell

 

jag förlåter allt

 

men du vet lika väl som jag att det inte sker

inom dom närmaste tjugo åren

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-12-15 20:30



Bookmark and Share


  SMÅLAND
det här var riktigt bra. så enkelt men ändå så eget. gillas.
2005-12-26

  Propella
Oh, den här satt där den skulle.

"när du älskar med sju komma fem och herr ågren
dagarna i ända"

Ja vad säger man? Du är en enastående skribent.
2005-12-16

  vega lando
till en förälder som aldrig tillät gråta..
jag vet inte men jag känner ilska bakom dina rader, möjligen riktad till en närstående familjemedlem.
och jag fastnar speciellt för din personkommentar
"men mitt klaraste minne av dig är gula skåpluckor
stark etyldoft och Jethro Tull på vinyl- loud as hell"
det är snyggt som fan.
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S