Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du vill lyssna när jag läser texten .<br>


Jag ska väcka dig II

Älskade.

Jag ska väcka dig ur din sömn.

Du har sovit länge nog.

Du har blundat.

Du har stängt dörren.

Till ditt hjärtas rum.

Du har varit så stum

Mina kyssar ska väcka dig till liv.

Mina händer ska stryka din kind.

Mina ögons ljus,

ska väcka din själ.

Och det kommer att göra ont.

För kärleken smärtar,

när den är som starkast.

Ja, kärleken gör ont när porten är öppnad.

Låt ljuset flöda in. En flod av ljus och kärlek.

Forcerar  din port.

Och det är jag som kommer.

Kärlekens ljus.

Du kan känna min kraft.

Jag finns i dig för evigt.

Ja, jag är kärlek och ljus.

Kärlek och ljus.

HÖR DU MIG NU.

JAG KNACKAR PÅ DIN PORT.

KYSSER DIN PANNA.

VÄRMER DIN SJÄL.

Hör du mig nu älskade.

Jag är förevigt din.

Du är förevigt min.

Min kärleks andedräkt,

flödar i dig i evig tid.

Jag är kärlek i evig tid




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-03-05 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP