Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrof


Fel låt vann
Katastrof

Tågen går inte i tid
Katastrof

Förkylning
Katastrof

Auschwitz
Estonia
Japan 2011
jag saknar ord





Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-14 15:17



Bookmark and Share


  aol
sat rugigt bra skriftat
2011-03-16

  ULJO
Det sista är inte katastrof det är total ödeläggelse. Fint skriftat.
2011-03-15

  Vind
Väl att betänka.
Gott skriftat!
2011-03-14

    ej medlem längre
så vad är egentligen katastrof?
2011-03-14

    ej medlem längre
ja, katastrofordet är väldigt slitet...
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP