Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag skulle bli kär, oooo

Mobilen plingar
ett meddelande
från en väninna.

"Tänk om en man bara
messade en dag från
ingen stanns, tänker jag."

Men så går det inte till, jag vet det.
Skrattar av tanken, kisar, så ögonen
blir små springor.
Glittrande eldiga springor.

Ansiktet rodnar.

Herre gud rodnar inför mig själv.
Oj, nå väl, kul att tänka.
Fortsätter tänka och drömma, så
intensivt att jag hör en röst,
men då jag vaknar blir det tyst.

Varför dessa drömmar?
Ingen kan svara.

Blir glad av att någon säger jag ser bra ut,
ler, och går vidare.
Skiner då någon säger den tänker på mig
får mig i sina tankar.
Weeeee.
Hoppar nästan runder och dansar...
WOW...

Får se vad denna sommar
ger....
Oooooo Wow.
Carneval
bad med bikini, så tatueringen syns
bar hur
brun
glittriga ögon
solblekt hår

Ooooooo sandaler
sand som bränner
het
glad
vilt badande
med dottern
skrattar
pratar
busar

dansar
sjunger
hurrar



VILL HA SOMMAR NUUUU!




Fri vers av Filosofen2
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-15 20:14



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vill också ha sommar
2011-03-21

  aol
kram sommaren kommer snart vännen,
2011-03-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Håll ut. Sommaren kan inte vara långt borta
2011-03-15

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker
det
är litet
synd
att folk tror
det blir
mer
poetiskt att skriva
ett eller
två
ord
per rad
2011-03-15

  mickech
Sommaren är härlig, då ska jag bada i Vätterns kalla vatten!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2