Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu eller aldrig

Våra vänners liv handlar om ett gäng killar som delar sina känslor och vardag med varann. Jag bara beundrar denna serie, eftersom det visar att killar liksom tjejer behöver power, grupptillhörighet och någon som tröstar, då livet inte är lätt. Deras middagar en gång i veckan, tankar om livet och drömmen om det perfekta livet. Ja, denna serie ser jag med både glädje och beundran.



En av killarna hade njurfel, så han var tvungen att byta njure, hans flickvän blev gravid, för att rädda hon, eftersom navelsträngens blod har den kapasiteten. Ja de ville ha barn, men att göra så mycket för någon man älskar är underbart.
Han fick kontakt med sin pappa, som han inte haft kontkt med, eftersom sveker mot mamman var för stort.
De försonades inte, men då pappan avled insåg sonen att han borde tagit sig tid.


Varför jag tog just detta, är för just så kan det se ut. Just nu ligger någon på ett sjukhus och kämpar för sitt liv, just nu sitter någon och gråter för den inte tog kontakt, men om det är så, eller hur svårt det än är, så ta kontakt, annars lider hjärtat innerligt....




Fri vers av Filosofen2
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 12:49



Bookmark and Share


  Ari Viklund
du skriver så bra, man vill inte
annat än lyssna noga på den
verkliga och sanna visdomen
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2