Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ljus och lykta du söker stöd.


Till min bästa vän

Stäcker ut min hand,
känner du tar den.
Säger du är värd lycka
du tror på mig.

Viskar att ljuset snart
är hos dig, viskar
att snart öppnas porten
till det ljuvliga.

Gud bär dig, omfamnar dina
rädslor, omfamnar allt du har
kärt. Han sänder ut sändebud
som nu dig når.

Tänk dig hur underbart det är
att sitta och njuta av
blomsterhavet, titta
på en svan som lugnt simmar.
Livets mirakel, naturens mirakel
som moder jord ger oss alla.

Finn modet, finn styrkan, finn
power, som bara växer i alla
dina organ. Vidga pupillern,
se på styrkan i solen, som är en
energi.

Känn vinden, känn eldens flammor
känn vattnet och jordens kraft.
Detta är våra element, som alla bidrar
till styrka.

Jag tror på dig, jag följer dina steg
jag plockar upp bitar du tappar, för att
varsamt klistra de tillbaka medan jag
lägger en filt om dig, läser en
saga och värmer choklad, som vi tillsammans
dricker, medas värmeljusen fyller
oss med lugn.

Låt havet dåna, låt helveseldarna komma,
låt hyenorna skrika, låt alla försöka slå,
men ingen kommer någonsinn lyckas, din inre
syn visar dig vägen mot ett ljus, som
växer...


Kramar om och säger:
"Vännen, jag finns, jag är hos dig!
Jag tror på dig, du är värd ett underbart liv."

Din vän för evigt !!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 820 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-17 16:23



Bookmark and Share


  Ari Viklund
blir helt stum av dina ord
som är som honung som
smeker, tröstar & värmer
just sån vän vill alla vara!
att stå fast alltid även om
det så blåser orkanvindar
ge av hjärtat allt åt en vän
2011-03-21

  aol
så fint du sriftar, man vill gärna vara din vä kraam,
2011-03-19

  Anna*
Ditt varma goda hjärtas storhet bor i de orden! Berörande fin vänskapsförklaring!
2011-03-19

  La Magnólia VIP
Ljuvligt ...
2011-03-18

    AA VIP
Fint skrivet. // AA
2011-03-17

  Ninananonia VIP
Jättefin ! :)
2011-03-17

  SandraEriksson
Det här var väldigt fint beskrivet av sann vänskap :)
2011-03-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så härligt ompysslande omtänksamt!
2011-03-17

  mickech
Sååå vackert!
2011-03-17

  mickech
Sååå vackert!
2011-03-17

  Janne
Så fint och
ömsint skrivit,
vackra ord delar
du med dig
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2