Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagen

 

Kraften pulserar

i känslors fotspår

I centrum

en virvlande kärna

Intensivaste rörelse

med djupaste stillhet

 

Där sitter jag

buren på en våg

Modigt rädd

osynlig men synlig

Levande berörd

av dina blickar

 

Och du säger

att jag lyser

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP