Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka vidare

I fredags fick jag lite kläder av en väninna,
som hon inte kunde ha längre.

Jeans som sitter så fint, plockar fram
former och kan stoppas ner i stövlar,
ett vitt singoallalinne, som kan vara
vanligt, men också så axlarna syns.
Med en snygg reflad överdel, så det faller
naturligt över jeansen.
En topp i olika nyanser som jag burit
i helgen.
Jackan i mocka och foder, bärs så snyggt
upp av mig.

Känner in i själen hur glädjen sprider sig
ut i varje liten del. Blodet forsar, själen sprider
och hjärtat pumpar ut alla de varma ord jag
säger, delar med mig och viskar i ditt öra.




Fri vers av Filosofen2
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 13:25



Bookmark and Share


  Ari Viklund
varma ord som viskas av kärlek
och att känna liv börja pulsera
är det skönaste att längta efter
2011-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bara man hjälper varandra så blir livet plötsligt så mycket lättare att leva.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2