Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första steget mot att förändra är att våga se och möta....




Inkräktaren

 

Vi möttes för väldigt länge sen

då jag var liten och världen var min vän

 

Din kraft var stor och bländade mig

sedan dess dras jag med dig

 

En håla i mellangärdet skapade du

delade sinnet mitt itu

 

Sitter där och spanar på ett byte sött

lyssnar jag inte så blir du stött

 

Kväver glädjen, räds allt bra

mitt värde, viskar du, är inget att ha

 

Lyder jag inte slår du ut min kropp

inifrån och hårt, med hjälp av min knopp

 

Du anser, jag är en misslyckad själ

som med dig måste hålla mig väl

 

Får mig tro att jag inte kan

inte är värd och att plågan är sann

 

Sitter i ditt giftiga näste och stör

min otäcka inre sabotör

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP