Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av en stund vid havet

Du fann en sten en dag
för några år sen vid stranden,
denna stenen är hjärtformad
med en massa små hål.
Du sa att alla hål i den är dina
tankar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-22 16:18



Bookmark and Share


  Ari Viklund
alla stenar vid havet
vill säga oss mycket
2011-03-23

  SandraEriksson
Den stenen är fin :)
2011-03-22

  aol
så bra skriftat
2011-03-22

  mickech
Fint!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2