Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden för mina fötter

Solöga ler mot mig, solöga
mig vaggar då jag vandrar
mina drömmars mål.

"Ta steget"
Har jag idag gjort.
Börjar snart en kurs med
många roliga männiksor.

Mitt emot den lokalen är
ett museum där de visar
gammal jobbhistorik.

Gigantisk vit byggnad. Nästan
så vacker att jag inte vågade gå in.
Stora portar, stor sal, där ekandet
får plats.
Ackustiken ger portens ljud rungande.


Skrattade då jag gick ut, insåg
skola igen, med mycket skrift och dikt.
Insåg att detta är ett steg jag väl
behöver...

Såg hur jag kommer att stå framme vid
tavlan och berätta om mig.
Jag log och mådde.
Äntligen kan jag också finna en
väg jag trivs med. En väg ut ur denna
svåra sits.


"Ta steget".




Fri vers av Filosofen2
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 15:23



Bookmark and Share


  Ari Viklund
små små steg är livets
väg till lycka och mot
alla ods finns kärleken
och mening med allt
fast bra snårigt är det
i livets villervalla steg
2011-03-25

    AA VIP
Hoppfull text om en ljusnande framtid där du tar plats.Bra. // AA
2011-03-24

  Anna*
Applåderar de steg du tagit och det mod du besitter =0) Nu är det dags för dig att ta plats ... Hurra!!!i
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2