Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sidenlakanen och en underbar erotisk lek

Orden som får hjärtat
att hoppa ur kroppen
hoppa in igen och ur igen.

Leendet får en att glittra
så huden får en vacker glans.
Orden viskas i örat och via
ögonen, smeker som en ljum
sommarvind.

Helt plötsligt dansar man upp i det
blå med vingar av lenaste sammet,
glitter i håret, så kroppen kan lyfta.
Helt plötsligt fylls varje liten sell av
lust och fägring, så pirret bara pirrar mer,
hjärtat bara öppnas mer. Sen kommer
prinsen och viftar med sin lilla stav,
så prinsessan omfamnar honom.

Älvor och underbara väsen sjunger en
sång, som näcken har komponerat.
Aldrig har benen dansat så vilt och galet
som denna gång då kärlek och
romantik kommer till en.

Tunn sommarklänning, håret uppsatt med
en massa små klämmor, så det bildar en vild
uppsättning. Huden gyllenbrun och rosa kinder
för öppning av sermonin.
Vacker klädsel på honom, håret kammat och
doften sprider sig.
Öppningen av denna kärleksvals börjar i
orkesterns underbara stråkar visar vilket
håll dansen ger.

Lycka och vällust bildar en total förening av
hungriga känslor. Längtan, öppnar nu en
orkan av lust, då klänningen faller, i en mjuk
bädd av siden och bommul.

Två nakna kroppar möts i en öm och hungrig
förening till njutning.
Försiktigt berörs magen, brösten och armarna
tills njutningen kommit till en lust då den bara växer.
Som en karta följer handen alla erogena zoner
som växer.

Mellan dröm och verklighet svävar de upp i det blå
innan den totala föreningen sker och de omfamnas i
en vild sermoni av hunger och längtan.
Blommiga moln växer ur de älskande som ger
varann allt vad kärlek vill ge.

Älskogens vilda dans formar lakanet till ett omfamnande
hölje. Silkestäcket rör sig som ett hav innan det
faller till golvet.
Naket dansar de nu in i en åtrå som inte kan
stoppas.

Följsamt och hungrigt möts de tills den hungriga
leken når sin underbara förening som växer
och får ljuden att höjas i takt med njutningen växer.

Slutligen omfamnas de heta och utmattade tillbaka
på sängen där verkligheten åter tar tag i dem. Armarna
omhuldar varann tills fingrarna finner sin plats och hakar samman.
I det somnar de tillsammans.




Fri vers av Filosofen2
Läst 552 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-25 14:07



Bookmark and Share


  Ari Viklund
med skakiga fingrar litet
försök till en kommentar
får inte fram mycket mer
än OJ!! vad den bilden är
ljuv att mata drömmarna
med för att känna gnista
att LEVA och vara i kärlek
mellan lakan av siden då
allt är av lust och fägring
och man aldrig vill vakna
till en verklighet nåt mer!
2011-03-25

  mickech
Frustar och pustar...;)
2011-03-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow. Vilken ångande passion. Märks att sommaren är på gång snart! :)
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2