Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanonkula med mycket glamor

Tid för fest, tid för glädje. Leendet formar
ansiktet till ett glittrande konstverk.
Ögon som målas, kindbenet
framhävs av färg, då penseln
skapar ett nytt ansikte.
Parfym höjer känslan av lust, då
doften sprider sig till de som passeras.
Lång, svart snäv kjol, vit blus,
svarta leggins, brun väst och svarta fina boots
med ett regn av metallpärlor.
Mockakappan med broderier och päls
fick glamorkänslan att växa ännu mer.

Ut mot nya mål, som ger denna kväll och natt.
Skratt, skämt som mynnas ut i god mat, öl och
vin.
Prat, om att gå ut, prat om att åka vidare.

På stan lyktor fyller mörkret från dunkel.
Glamor då många samlas vid borden, prat om olika
ämnen. Clownen, den allvarliga, munter, butter,
ja, alla slags människor formar samtalens alla
nyanser.

Glamor, skratt och nya mål.
Sommartid, kortare tid för dans.
Nya möten, nya bekanskaper och mycket leende.
Beröm av klädsel, beröm av leendet som glittrar
utanför kroppen mot andra.

Kramar om vänner, ler och känner värmen
sprida sig genom kroppen.
Ord delas och vidare ut i vimlet.

Kvällen slut, magin över och åter hem till lugnet.
Sova med Tajsa tätt, tätt intill.




Fri vers av Filosofen2
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 13:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt!
2011-03-29

    AA VIP
Skönt med glädje och att vara ute med goda vänner. // AA
2011-03-27

  Ari Viklund
säger bara att
åå vad jag hade
velat vara med
2011-03-27

  mickech
skönt med glädje vännen =)
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2