Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A play

Today I pray.

I hope and say.

It's all according to God's way.

When everything is hopeless and gray.

I pray.

When all is black I say.

I feel like I am in God's holy play.

It's all ok.

Be still and pray.

Just pray for a better day.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-28 08:42



Bookmark and Share


  TT
...full av igenkännande...men ännu har Gud lyssnat dåligt på mig...hoppas du har bättre tur...texten var hur som helst så härlig att läsa...lämnar läsaren leende...gillar!!!
2011-03-28

    ej medlem längre
En bra väg att gå.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP