Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där muren faller

 

flykten undan rädslan
den varma känslan
när beröring snuddar
vid en glömd sträng


kärlekens melodi
framtrollad
vilsen


söker sina toner
under fingrar som ber
om närhetens pris


där muren faller




Fri vers av kath
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-12-19 11:35



Bookmark and Share


  sol
..ja, va ska man med murar?? riv alltihop bara..
skönt murras det här! fin och mjuk.
2005-12-19

  Jojo
Så fantastiskt vackert! Vet inte om jag tolkar din dikt rätt, ska inte försöka med det här men den talar till mig och mitt liv just idag! Det tackar jag dig för!
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath