Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel~

Livselixir




Excalibur

Älskade.

Jag känner dig.

Jag känner,

 att du är nära.

Känner hur det pirrar i min kropp.

Ljuset vibrerar,

 marken skakar,

hjärtat dunkar,

pulsen slår.

Älskade jag känner,

 att du är nära.

Du viskar så.

Du viskar så underbart,

 i mitt inre.

Du viskar,

 att du är nära.

Jag öppnar försiktigt,

 mitt hjärtas port.

Du flyter in i mitt hjärta.

Mitt hem är också ditt.

Härinne tittar vi på stjärnhimmelen,

badar vi i kärlekens lagun,

skrattar vi av lycka.

Ja, här är vi trygga.

Här är vi.

Vi är.

Ett.

 

Kärlekens ljus.

Lyser.

Ja, vi är kärlek och ljus.

Kärlek och ljus.

Tillsammans lyser vi, så starkt.

Vi lyser, av kärlekens kraft.

Vi lyser av kärlek.

Så underbar

Älskar dig.

Älskar.

dig.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-29 14:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
berörandedjup stiger

tack att du är
2011-03-30

    ej medlem längre
Vackert o vibrerande om Kärleken som alltid.
2011-03-30

  Johan Bergstjärna VIP
Läckert!
2011-03-29

    ej medlem längre
Åh vad du formar vackra meningar. Lite intim och en oändlig värme spred sig genom dina rader.
2011-03-29

    ej medlem längre
Intensitet
från det inre ut
från det yttre in
rader som vibbar!
2011-03-29

    ADI Nehlin
underbart det låter
2011-03-29

  Linda CH VIP
Fint du har satt texten! Kärlekens svärd?
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP