Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Key ~

 




Tänk

Vi.

Du och jag.

Vi påverkar, varandra.

Mer än vi tror.

Vi kan höra, varandras tankar.

Även om vi inte är, medvetna om det.

Våran själ kan höra det.

Det som inte sägs.

Ja, det vi tänker i tanken.

Så tänk bara kärlek.

Bara kärlek.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-31 15:53



Bookmark and Share


  Zelogath
Det är sanning det du skriver
Vid äkta kärlek finns två själar, med samma tanke
Och det är vackert
Jag saknar
Den gemensamma tanken
Tack för att du delade med dig
En applåd skänker jag dig, för sanningen
2011-03-31

  Filosofen2
Kärlek och åter kärlek behövs....
Nu öppnar vi porten för det!
2011-03-31

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP